Een half jaar geleden werd er al een perspreview gegeven. Ook werd de naam Tabú toen onthuld.

Restaurant Tabú opent 19 november in Rembrandtstraat

Na een grondige verbouwing opent ‘Latin Inspired’ restaurant Tabú op 19 november haar deuren in hartje Leiden. Op het menu van het restaurant dat is gevestigd op de oude plek van de Grote Beer in de Rembrandtstraat staan gerechten uit verschillende Zuid-Amerikaanse landen, cocktails en ‘latin spirits’.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Nog een paar weekjes slapen en dan opent het nieuwste restaurant van Leiden. @tabu.nl

Een bericht gedeeld door sleutelstad (@sleutelstad) op

Mede-eigenaar Rob van Wijnen: “We hebben ons verdiept in de keukens van verschillende Zuid-Amerikaanse landen en hebben de hartelijke sfeer van het continent overal doorgevoerd. Tabú is opwindend, fris en sexy, net als Latijns-Amerika. Het mooi gelegen terras dat komende zomer open gaat maakt de ervaring compleet.”

Tabú is onderdeel van de Horeca Groep Leiden waar ook Waterlust de Kaagsociëteit, restaurants The Bishop, Lot & de Walvis, Italian Bar-Bistro City Hall en Stadscafé van der Werff en evenementenlocatie Partycentrum La France vallen.

Economie Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×