Fietser geschept bij Leidseweg

16

Bij de oversteekplaats op de Leidseweg bij de Groote Vink is aan het eind van de middag een fietser gewond geraakt bij een aanrijding. De overstekende fietser werd geschept op de inmiddels beruchte oversteekplaats waar met enige regelmaat ongelukken plaatsvinden.

De Leidseweg werd in verband met de afhandeling van de aanrijding enige tijd afgesloten vanuit de richting Voorschoten. Het slachtoffer is met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Delen
Rabobank Wensenfonds

16 reacties

  1. Wiep Klaas Smits

    Hoe het kan gebeuren? Dit is een onoverzichtelijk kruispunt waar door auto’s voorrangsregels geregeld genegeerd worden. Meermalen gemeld bij gemeente, en hoewel de borden aangepast zijn, blijft het een probleem – er gebeuren geregeld ongelukken. Mijn advies: fietserstunnel. En anders zodanige drempels dat je als auto er niet met meer dan 30km/u overheen kan.

  2. Kom hier minimaal 2x per dag en gebruik regelmatig m n claxon op m n scooter om doorrijdende automobilisten te waarschuwen. Zijn denk ik al bezig om te kijken of ze de haagweg op kunnen. Levensgevaarlijk voor (brom)fietsers en voetgangers. Spreek uit ervaring!!!

  3. Kaart uw problemen aan bij partij Sleutelstad. Zij zijn de enige partij die aan ook kleinschalige,, maar ook zeer belangrijke Leidse zaken aandacht schenken.

  4. Ik ben zowel automobilist als fietser. Ja sommige automobilisten kijken slecht, maar fietsers kunnen ook betere verlichting voeren en richting aangeven. Onlangs bijna een racefiets op de motorkap omdat meneer ineens afsloeg.

Geef een reactie

Je bent nu offline