Vorig jaar was het thema van de kalander 'historisch Voorschoten' en dit jaar zijn de monumentale plekken van het dorp de inspiratie geweest. (Foto's: PR).

Lions Voorschoten zamelen geld in voor zonnepanelen scouting

De Lions Voorschoten zetten zich dit jaar in voor de plaatsing van zonnepanelen op het clubgebouw van Scoutinggroep Leif Erikson. Om dit mogelijk te maken organiseren de Lions een aantal activiteiten. In december worden oliebollen in het dorpscentrum verkocht en ook is er een kalender met foto’s van bekende monumenten in Voorschoten samengesteld. Op Koningsdag wordt ook weer de inmiddels traditionele eendjesrace tijdens in het Berkhoutpark georganiseerd.

Kalender 2019
Vanmorgen werd het eerste exemplaar van de Voorschoten Kalender 2019 aangeboden aan burgemeester Bouvy-Koene. De rest van het dorp kan de kalender kopen. Die is vanaf nu verkrijgbaar via www.lionsvoorschoten.org. “Bestel dus nu snel de kalender voor jezelf of als cadeau voor iemand anders,” zegt Lions-voorzitter Erwin Lunshof. “En als je hem eerst wilt zien of voelen, dan kun je terecht bij de Readshop in Noord-Hofland”. De kalender kost 12,50 euro.

Duurzaamheid Maatschappij Voorschoten


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×