(Foto: Chris de Waard).

GroenLinks Leiden wil Jaar van het Dak in 2020

Om aandacht te vestigen op de mogelijkheden die enorme hoeveelheid dakoppervlakte in Leiden biedt wil GroenLinks-raadslid Gebke van Gaal het jaar 2020 uitroepen tot Jaar van het Dak. De komende tijd wil ze ideeën verzamelen om een gedegen plan te maken dat ook goed uitvoerbaar is.

Chris de Waard in gesprek met wethouder Fleur Spijker over het Jaar van het Dak in 2020.

Wat er op de daken kan, is volgens het GroenLinks-raadslid veel meer dan alleen een paar zonnepanelen. Ze denkt daarbij aan zaken als daktuinen, stadslandbouw en zelfs tiny houses. Of dat allemaal kan en mag, wil bouwwethouder Spijker best uitzoeken. Ze staat positief tegenover het idee.

Chris de Waard in gesprek met raadslid Gebke van Gaal van GroenLinks Leiden over haar idee voor een Jaar van het Dak in 2020.

Advertentie

Leiden Politiek


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×