(Foto: Annan Verboom).

Studenten Hogeschool Leiden organiseren Mutambo

Zeven studenten (Meras, Floor, Sascha, Iris, Jessica, Aimee en Sarah) organiseren een goede doelen evenement voor MIVA vanuit Hogeschool Leiden.

Kinderen met een beperking in Zimbabwe hebben niet de kansen zoals kinderen in Nederland die hebben. Albert, een sociaal werker in Motobo, zet zich in voor kinderen met een beperking. Hij zorgt ervoor dat de kinderen naar school kunnen en een inkomen kunnen opbouwen. Om dit te kunnen doen heeft Albert een auto nodig. ‘Voor kinderen met een lichamelijke beperking is het een uitdaging om hun school te bereiken’, vertelt Albert. De studenten van de Hogeschool Leiden gaan er voor zorgen dat deze auto daadwerkelijk kan worden gefinancierd.

Meras, Floor en Jessica vertellen in De avond van Sleutelstad over Mutambo.

MIVA maakt het mogelijk om mensen zoals Albert te helpen. MIVA ondersteunt pioniers in Afrika, Azië en Latijns-Amerika die zich inzetten voor anderen. De organisatie helpt deze mensen aan vervoers- en communicatiemiddelen.

De studenten van de Hogeschool Leiden organiseren op 11 november een ​Mutambo​​, een middag die bestaat uit een bingo met lekkere hapjes. Ook zal er Afrikaans entertainment aanwezig zijn.

Mutambo vindt plaats in De Tuinzaal bij ​Grand café de Burcht​​. De middag is in het geheel tot stand gekomen door bijdrages en sponsoring van verschillende bedrijven en organisaties.

Advertentie

Maatschappij


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×