Gemeente wil één organisatie voor Leiden Marketing, Cultuurfonds Leiden en Centrummanagement

De drie organisaties, Leiden Marketing, Cultuurfonds Leiden en Centrummanagement, die samen in het handelshuis aan de Stationsweg zitten, zouden meer naar elkaar toe moeten groeien. Dat zei cultuurwethouder Yvonne van Delft vanavond tijdens de begrotingsbehandeling. Ze zou het zelfs toejuichen als de drie organisaties op gaan in één organisatie.

Over die bundeling van krachten rond de promotie van Leiden gaat ze binnenkort samen met haar college wethouder Dirkse in gesprek met de drie  organisaties. Een sterke organisatie is in de ogen van het college beter voor leiden. “Het gaat er om dat er mooie dingen voor de stad worden gerealiseerd”, aldus Van Delft.

Cultuur Economie Leiden Politiek


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×