Gemeente wil één organisatie voor Leiden Marketing, Cultuurfonds Leiden en Centrummanagement

5

De drie organisaties, Leiden Marketing, Cultuurfonds Leiden en Centrummanagement, die samen in het handelshuis aan de Stationsweg zitten, zouden meer naar elkaar toe moeten groeien. Dat zei cultuurwethouder Yvonne van Delft vanavond tijdens de begrotingsbehandeling. Ze zou het zelfs toejuichen als de drie organisaties op gaan in één organisatie.

Over die bundeling van krachten rond de promotie van Leiden gaat ze binnenkort samen met haar college wethouder Dirkse in gesprek met de drie  organisaties. Een sterke organisatie is in de ogen van het college beter voor leiden. “Het gaat er om dat er mooie dingen voor de stad worden gerealiseerd”, aldus Van Delft.

Delen

5 reacties

  1. Zou inderdaad goed zijn als deze drie koninkrijkjes eens in elkaar worden geschoven i.p.v. dat ze elkaar in de weg zitten of voor de voeten lopen. Dan heeft de afnemer van hun vloedstroom aan (hoofdzakelijk) rapporten er tenminste nog iets aan. Levert misschien zelfs nog een besparing op ook.

  2. Opheffen is misschien een beter idee. Maar dat komt wellicht nog, want het is eenvoudiger om één organisatie op te heffen dan drie.

Over de auteur

Chris de Waard

Hoofdredacteur en oprichter van deze site en de radiozender Sleutelstad 93.7 FM. Volgt met name de gemeentepolitiek in Leiden en de regio.

Je bent nu offline