Lange Frans en Diggy Dex op Black Friday naar Winkelhof

Op vrijdag 23 november vindt de eerste editie plaats van de Shopping Night in winkelcentrum Winkelhof. Het is dan Black Friday. Deze van oorsprong Amerikaanse koopjesdag heeft inmiddels vaste voet gekregen op Nederlandse bodem en veel grote winkelketens spelen in op dit concept met allerlei acties.

De winkels in Winkelhof zijn op deze avond tot 22.00 uur geopend. Er zijn allerlei kortings- en publieksacties, een Rad van Fortuin, een dj, dansoptredens en optredens van singersongwriters in het winkelcentrum.

Om 19.00 uur staat er een optreden van Lange Frans op het programma. Na het optreden van de bekende rapper, radio- en televisiepresentator betreedt Diggy Dex om 20.00 uur het podium.

Advertentie

Economie Leiderdorp


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×