Leiden krijgt eigen Gin Festival

Leiden krijgt een eigen Gin Festival. Na succesvolle edities in Amsterdam, Rotterdam en Utrecht, breidt het festival in 2019 uit naar Eindhoven en Leiden. Gin Festival Leiden vindt plaats op 23 en 24 maart in Scheltema.

Bij Gin Festival Leiden zullen vele ‘ginhuizen’ aanwezig zijn met eigen stands waarbij bezoekers van alles kunnen proeven en eindeloze combinaties van mixjes kunnen drinken. Een proefglaasje zit dan ook bij de entreeprijs inbegrepen. Daarnaast kan men genieten van hapjes en gezellige deuntjes.

De openingstijden op zaterdag zijn van 15:00 tot 22:00 uur en op zondag van 13:00 tot 20:00 uur. Kaartjes kunnen vanaf morgen om 12:00 uur worden gekocht via de website of via het evenement op Facebook.

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×