TopWaterpolo Leiden zoekt vrijwilligers voor internationaal toernooi

Stichting TopWaterpolo Leiden zoekt vrijwilligers voor het eerste internationale waterpolotoernooi in Leiden op 4, 5 en 6 januari 2019. ‘Leiden Waterpolo Invitational’, zoals het toernooi inmiddels heet, ontvangt dan drie Europese dameswaterpoloteams. Er zijn veel verschillende taken waar mensen voor worden gezocht, zoals bad op- en afbouw, jury, zwembad coördinator (bhv), parkeerplaatscoördinator, gastheer/vrouw en het doen van de toegangscontrole.

volgens de organisatie is het de moeite waard om mee te helpen.”Er staat natuurlijk ook iets tegenover: acht wedstrijden op topniveau zien, hapje en drankje tijdens je werkzaamheden, een toernooishirt dat je mag houden en heel veel dank en waardering van iedereen!” Aanmelden of het opvragen van meer informatie kan bij voorzitter Marco Spee (m.spee@topwaterpololeiden.nl).

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×