Sportwagen crasht in voortuin woning Torenwacht

41

Afgelopen nacht rond 4.30 uur is een peperdure sportwagen via een muurtje en wat struikgewas de voortuin van een woning aan de Torenwacht in Leiderdorp binnengereden. Daarbij ramde de beschonken bestuurder ook een lantaarnpaal. Die werd uit de grond gereden en brak af. De bewoonster lag te slapen en is zich rot geschrokken.

In de auto zaten drie personen. De bestuurder is aangehouden en meegenomen naar het bureau. Waarschijnlijk was hij onder invloed van alcohol, in de auto, een BMW i8 van ruim anderhalve ton, werden ook lachgaspatronen aangetroffen.

Het bergen van het voertuig had nogal  wat voeten in de aarde. De 4-wiel aangedreven auto stond door de botsing in een beveiliging en kon niet meer worden gestart. Om hem weer te kunnen starten was een pasje nodig, dat bestuurder die om de hoek woont thuis had neergelegd.

Delen

41 reacties

      • Tja veel toppen knippen is ook hard werk, maar met hard werken kan je zo’n auto niet bekostigen (eigenaar was 21 jaar)

        • Hij is een zzp-er in de informatica en is 45 jaar oud en geen 21 jaar. Heeft een universitaire graad in bedrijfskundige informatica en zet zichzelf weg op projecten voor 110-150 euro per uur. Had je verder nog vragen of suggestieve reactie

    • Hij is een zzp-er in de informatica. Heeft een universitaire graad in bedrijfskundige informatica en zet zichzelf weg op projecten voor 110-150 euro per uur. Had je verder nog vragen of suggestieve reacties?

Je bent nu offline