(Foto's: Regio15).

Sportwagen crasht in voortuin woning Torenwacht

Afgelopen nacht rond 4.30 uur is een peperdure sportwagen via een muurtje en wat struikgewas de voortuin van een woning aan de Torenwacht in Leiderdorp binnengereden. Daarbij ramde de beschonken bestuurder ook een lantaarnpaal. Die werd uit de grond gereden en brak af. De bewoonster lag te slapen en is zich rot geschrokken.

In de auto zaten drie personen. De bestuurder is aangehouden en meegenomen naar het bureau. Waarschijnlijk was hij onder invloed van alcohol, in de auto, een BMW i8 van ruim anderhalve ton, werden ook lachgaspatronen aangetroffen.

Het bergen van het voertuig had nogal  wat voeten in de aarde. De 4-wiel aangedreven auto stond door de botsing in een beveiliging en kon niet meer worden gestart. Om hem weer te kunnen starten was een pasje nodig, dat bestuurder die om de hoek woont thuis had neergelegd.

112 Sleutelstad Leiderdorp


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×