Op veld 11 wordt een skeelerbaan aangelegd. (Foto’s: PR IJsclub Zoeterwoude).

Aanleg skeelerbaan Zoeterwoude gestart

Donderdag is de IJsclub Zoeterwoude gestart met de aanleg van een skeelerbaan op Veld 11 van sportpark Haasbroek aan de Nieuweweg in Zoeterwoude-Dorp. Eerder dit jaar stemden de leden van de club tijdens een extra ingelaste ALV (Algemene Leden Vergadering) met een grote meerderheid in met de aanleg van de baan.

Als alles volgensplan verloopt moet de fundering van de baan binnen twee weken af zijn. Na de Jan van der Geestcross (9 december) zal de baan onder water worden gezet en kan er, bij voldoende vorst, worden geschaatst. Eind februari/begin maart 2019 gaat het water eraf en wordt het asfalt gelegd zodat er vanaf april geskeelerd kan worden. De baan is niet alleen voor leden maar voor iedereen die maar wil. Wel zijn er openingstijden en zal men een abonnement moeten nemen.

De vorderingen van de aanleg zijn live te volgen via de webcam van de club.

Advertentie

Sport Zoeterwoude


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×