(Foto's: J.P. Kranenburg).

Gezellige Sinterklaas-intocht in Leiderdorp

Sinterklaas kwam zaterdagmorgen met een boot vol pieten en cadeaus aan in Leiderdorp. Traditiegetrouw legde de stoomboot aan bij de Ockenrode, waar de goedheiligman en zijn uitsluitend zwarte hulpjes werden ontvangen door burgemeester Laila Driessen en de rest van het dorp. Zo leek het althans, want het publiek was massaal toegestroomd.

Via de Hoofdstraat ging het vervolgens per koets door het dorp richting gemeentehuis waar een kop warme soep klaar stond  voor de sint en zijn gevolg en voor de muzikanten van Tamarco. Later werden nog de winkelcentra Santhorst en Winkelhof aangedaan.

Leiderdorp Maatschappij


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×