(Foto's Emile van Aelst)

Stekjes verwisselden van eigenaar tijdens de stekjesmiddag in Meet & Greet

Gardenless Gardener Linda Nijhof heeft haar balkon vol planten staan. Regelmatig vroegen kennissen haar stekjes van planten of kreeg ze stekjes van anderen. Eigenlijk zou je al die mensen en stekjes zo nu en dan bij elkaar moeten brengen dacht ze. Zo ontstond de stekjesmiddag die nu 2 keer per jaar gehouden wordt in Meet & Greet in de Hansenstraat in de wijk Groenoord. Zaterdag kwamen tientallen plantenliefhebbers met hun stekjes naar Meet & Greet om te ruilen. Behalve ruilen konden bezoekers ook stekjes krijgen, hiervoor een kleine donatie werd gevraagd. Wie het gemist heeft moet even geduld hebben tot komend voorjaar wanneer de volgende stekjesmiddag gehouden wordt.

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×