De informatiemarkt in voormalige Meerburgkerk werd druk bezocht. (Foto's: Robbert Beurse).

Informatiemarkt Zoeterwoude-Rijndijk groot succes

Maandag organiseerde de gemeente Zoeterwoude voor alle inwoners van Zoeterwoude-Rijndijk een informatiemarkt over de ontwikkelingen in dit deel van de gemeente. Geïnteresseerden werden persoonlijk door burgemeester Liesbeth Bloemen ontvangen bij de ingang van de Goede Herderkerk aan de Hoge Rijndijk.

Tijdens de avond werden bezoekers geïnformeerd en konden ze meedenken op het gebied van – wonen, verkeer, openbare ruimte, afval, klimaat en duurzaamheid, een nieuw maatschappelijk centrum en maatschappelijke ondersteuning in de komende jaren.

Ruim 100 inwoners van Zoeterwoude-Rijndijk bezochten de markt en lieten zich, onder het genot van een kopje koffie met wat lekkers, informeren over de diverse onderwerpen. Meedenken kon ook: briefjes met ideeën over de gepresenteerde plannen konden bij de diverse stands worden opgeplakt.

Robbert Beurse sprak met burgemeester Bloemen, Wethouders de Gans en Bouter, medewerkers van de gemeente en bezoekers.

Advertentie

Zoeterwoude


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×