(Foto's: Chris de Waard en Emile van Aelst).

Restaurant en cocktailbar Tabú officieel geopend

Restaurant en cocktailbar Tabú heeft gisteravond officieel de deuren geopend met een feestelijke opening. De afgelopen week werd er voor buurtbewoners en genodigden al proefgedraaid en na de feestelijke opening van gisteravond is Tabú vanaf heden dagelijks geopend voor gasten. Op twee verdiepingen worden bij Tabú authentieke gerechten, gedurfde combinaties, cocktails en streetfood geserveerd.

Het pand waarin Tabú gevestigd is, het voormalige restaurant de Grote Beer in de Rembrandtstraat, onderging de afgelopen maanden een ware metamorfose. Zo zijn de Latijns-Amerikaanse invloeden overal te proeven. Door bijzondere details als een waterval van kleur op de grof gestucte wanden, een groot uitgelicht kruis van vier meter hoog in het trapgat en antieke lockerkasten vol Zuid-Amerikaanse snuisterijen wanen gasten zich in een andere wereld.

Naast de kaart die de keukens van verschillende Zuid-Amerikaanse landen samenbrengt, heeft Tabú een uitgebreid cocktailmenu en een eigen cocktailbar. Naast specials en classic mixes is er een uitgebreide keuze uit bijzondere rums, tequila’s en likeuren. Ook worden er diverse alcoholvrije cocktails geserveerd. De keuken van Tabú is van 11.00 uur tot 23.00 uur geopend.

Economie Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×