(Foto: Scylla).

Leidse sportverenigingen doen mee aan Kerstbomenclubactie

Drie Leidse sportverenigingen doen mee aan de Kersbomenclubactie van bloemist La Lola’s uit Voorschoten. Voor elke kerstboom die via de webshop verkocht wordt gaat er 5,00 euro naar Tafeltennisvereniging Scylla, hockeyclub Roomburg of voetbalvereniging Lugdunum. De actie loopt tot en met 4 december. Ook niet-leden kunnen een club naar keuze ondersteunen met het aanschaffen van een kerstboom.

De actie is een initiatief van tafeltennisser Olivier Altenburg. Hij speelt zelf bij Scylla en werkt bij La Lola’s. La Lola’s biedt via de webshop hoge kwaliteit Nordmann kerstbomen aan van verschillende maten en prijzen. Deze bomen verliezen hun naalden niet en blijven dus heel lang goed. Bij het bestellen kunnen klanten aangeven naar welke club de 5,00 euro van hun boom moet gaan.

Bomen worden tegen een kleine vergoeding thuis bezorgd (tussen 6 en 16 december) of kunnen tijdens de ophaaldag van de betreffende club gratis worden afgehaald.

Economie Leiden Sport Voorschoten


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×