(Foto: Gemeente Zoeterwoude).

Gemeente Zoeterwoude doet aangifte illegale puinstort

De afgelopen tijd is op verschillende plekken in Zoeterwoude puinafval gedumpt in zogenaamde ‘Big Bags’. “We weten dat deze door een vrachtwagen zonder opdruk worden achtergelaten. Omdat dit verboden is, hebben wij aangifte gedaan bij de politie,” zo meldt de gemeente.

De gemeente Zoeterwoude doet ook een oproep aan het publiek: “Als u ziet dat soortgelijke ‘Big Bags’ worden achtergelaten, maak dan een foto waarop het kenteken van de vrachtwagen zichtbaar is. Foto’s ontvangt de gemeente graag per e-mail op gemeente@zoeterwoude.nl. Meldingen kunnen ook telefonisch worden gedaan op 071-580 6300.

112 Sleutelstad Zoeterwoude


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×