(Archieffoto: Marja van Tilburg).

Zorg en Zekerheid biedt vrijwilligers 'sportief avondje uit'

Zorgverzekeraar Zorg en Zekerheid zet vrijwilligers in het zonnetje in het kader van Nationale Vrijwilligersdag. Vrijwilligers die hun steentje bijdragen in de regio kunnen worden opgegeven via de actiepagina en maken kans op het bijwonen van een wedstrijd van Zorg en Zekerheid Leiden Basketball op zaterdag 15 december.

Zorg en Zekerheid heeft de actie opgezet omdat vrijwilligers onmisbaar zijn voor verenigingen. In de uitnodiging om vrijwilligers aan te melden voor het sportieve bedankje schrijft de zorgverzekeraar: “Elke (sport)vereniging heeft
deze vrijwilligers hard nodig. Sport draagt bij aan een gezonde leefstijl en dat onderschrijft Zorg en Zekerheid van harte met een sportief gebaar naar deze vrijwilligers.”

De eerste 30 aanmeldingen krijgen een uitnodiging voor 15 december in de Vijf Meihal voor een spannende basketballwedstrijd van Zorg en Zekerheid Leiden – Den Helder Suns en een exclusief kijkje achter de schermen.

Leiden Maatschappij Regio Sport


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×