(Foto: Chris de Waard).

Jeugdhulp van Holland Rijnland naar Leidse regio

Sinds de jeugdhulp in 2015 een taak werd van de gemeenten, is die zorg in Holland Rijnland-verband vormgegeven. Dat gaat de komende jaren veranderen. De jeugdhulp wordt voortaan op kleinere schaal georganiseerd, zodat maatwerk leveren naar verwachting makkelijker wordt.

Chris de Waard in gesprek met de Leidse wethouder Marleen Damen over de doorontwikkeling van de organisatie van de jeugdhulp in de Leidse regio.

Leiden gaat samen met Leiderdorp, Oegstgeest en Zoeterwoude aan de slag met de jeugdhulp. Voorschoten sluit naar verwachting later ook aan, maar die gemeente werkt op het gebied van de jeugdhulpverlening nu nog samen met de regio Haaglanden. Voorschoten heeft echter aangegeven nadrukkelijker te willen aansluiten bij de Leidse regio.

Advertentie

Leiden Leiderdorp Oegstgeest Politiek Zoeterwoude jeugdhulp


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×