Oprollen wietplantage met grote gevolgen bewoner

13

Vorige week heeft de politie in de Indische buurt in Oegstgeest een wietplantage opgerold. Na een melding van een omwonende wist de politie de teler te traceren. Hij is niet alleen zijn kweekspullen kwijt, maar kan ook op zoek naar een nieuwe woning. “Hij mag deze maand de sleutel van zijn woning in de Balistraat inleveren bij de corporatie,” meldt burgemeester Jaensch van Oegstgeest op zijn Facebook-pagina.

Delen

13 reacties

  • Het gedoogbeleid geld zeker niet voor het telen, dus uw opmerking raakt kant noch wal.

   • Rob Steenvoorde op

    Ik denk dat het huidige gedoogbeleid juist het probleem is. Het spul mag verkocht worden maar het telen ervan is illegaal. En dan ontstaan er dit soort situaties, want uiteindelijk komt het toch ergens vandaan. In mijn ogen is de overheid hier dus mede verantwoordelijk voor dus die meneer hierboven heeft wel een punt. En dan niet wat betreft de burgermeester of wethouders, die moeten ook maar landelijk beleid volgen, maar in Den Haag zouden ze dit beter kunnen maken.

 1. Fred Schiphorst

  Als je een huis huurt, dan weet je dat dit niet mag. Dan is het wel sneu dat iemand zijn huis uit moet, maar dat heeft hij aan zichzelf en niemand anders te danken.

Je bent nu offline