(Foto: Chris de Waard).

Nieuw initiatief van de mensen achter De Buurt: Foodbar De Paradijsvogel

In februari openen Bas Schreuder en Björn de Jong een nieuw horecabedrijf in Leiden. Foodbar De Paradijsvogel, zo gaat het bedrijf van twee van de makers van De Buurt Leiden heten. Het komt in het leegstaande pand naast spoor 1 waar als laatste restaurant Smooq Bar & Grill heeft gezeten. “We gaan kleur toevoegen aan het Stationsgebied,” zegt Bas Schreuder die zich met de nieuwe zaak wil richten op borrels en diner. “Maar er komt ook een programmering.”

Net als bij De Buurt Leiden gaat het hier om een gedurfde onderneming. Op de plek waar de Paradijsvogel gaat nestelen heeft al een hele serie ondernemers geprobeerd een boterham te verdienen, maar tot nu toe verdwenen de bedrijven op die plek steeds op korte termijn. Dat gaat nu overigens weer gebeuren, maar dan bewust. Het gaat om een tijdelijke invulling voor een periode van zo’n twee jaar.

Economie Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×