Michael van Strien uit Zoeterwoude wint opnieuw de Jan van der Geest cross. (Foto's: Fernand Warmerdam).

Michael van Strien opnieuw de snelste bij 37ste Jan van der Geest cross

Michael van Strien heeft voor het tweede jaar op rij de Jan van der Geest cross in Zoeterwoude gewonnen. Ondanks de regen en harde wind verschenen er zondag precies 50 deelnemers aan de start van de 37ste Jan van der Geest cross op sportpark Haasbroek in Zoeterwoude-Dorp. Leden van de IJsclub Zoeterwoude, Leiden en Voorschoten en andere sportievelingen streden op een uitgezet parcours rondom en over het sportpark tegen elkaar in vier klassen: heren, dames, meisjes tot 15 jaar en jongens tot 15 jaar.
Doordat de aanleg van de skatebaan op Veld 11 nog in volle gang is troffen de deelnemers dit jaar extra hindernissen op het parcours aan.

Uitslag
Bij de heren eindigde, net als vorig jaar, Michael van Strien op de eerste plaats. Eerste bij de dames was Henriette Grimbergen, bij de meisjes Fien van Dooren en Jelle Verhagen won bij de jongens tot 15 jaar.

Advertentie

Sport Zoeterwoude


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×