Archieffoto van de kerstreis op Swetterhage. (Foto: Emile van Aelst).

Iedereen is welkom bij kerstreis Swetterhage

Woensdag 12 december is de traditionele Kerstreis op Swetterhage in Zoeterwoude. Iedereen is welkom om al wandelend over het terrein als het ware op reis te gaan langs het Kerstverhaal. Omgeven met zang, muziek en allerhande figuranten wordt het verhaal van de geboorte van Jezus verteld.

Tussen 17:00-19:30 uur kun je starten aan de Kerstreis vanaf de Witrikweide (bij Parkeerplaats P1) in Zoeterwoude-Dorp. Na de reis is het mogelijk om de kerstmarkt te bezoeken en in restaurant ‘In den Herbergh’ uit te rusten en op verhaal te komen.
Het Wensenfonds Swetterhage en Kiwanis maken de kerstreis mogelijk. Deelname is gratis.

In verband met beperkte parkeermogelijkheden, wordt iedereen gevraagd om zoveel mogelijk op de fiets of met het openbaar vervoer te komen.

Advertentie

Zoeterwoude


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×