Tweedehands kerstmarkt Zoeterwoude druk bezocht

1

Na de recycle sint (enkele weken geleden), waarbij gebruikt speelgoed van eigenaar wisselde, stond duurzame gemeente Zoeterwoude zondag in het teken van een tweedehands kerstmarkt. In het Muziekcentrum aan de Schenkelweg 6 in Zoeterwoude-Dorp werd door de St. Jan’s Fanfare een rommelmarkt in kerstsfeer georganiseerd.

Tussen 11:00 uur en 15:00 uur wisselden vele (soms antieke) kerstballen, -versieringen, -knuffels, – lichtjes en bomen voor een laag prijsje van eigenaar. “Waarom weggooien als je er nog iemand blij mee kunt maken”, zo luidde het motto van de organisatie. Uiteraard ontbraken de glühwein, braadworst en erwtensoep niet. Ook was er kerstmuziek te horen.

Enkele honderden mensen bezochten de kerstmarkt. De opbrengst van ruim 1000 euro wordt door de St. Jan’s Fanfare gebruikt voor de jeugdopleidingen en nieuwe instrumenten.

Delen
heropening sligro Leiden

1 reactie

Over de auteur

Robbert Beurse

Verslaggever en inwoner van Zoeterwoude. Maakt radio in de Leidse regio sinds 1995.

Je bent nu offline