Huldiging jeugdkampioenen 2018. (Foto: John Brussel).

Gemeente Leiden zoekt jeugdkampioenen voor huldiging

Voor de huldiging van de Leidse Jeugdkampioenen is de gemeente op zoek naar jonge Leidenaren die nationaal kampioen zijn geworden in hun tak van sport óf eremetaal hebben gewonnen op een EK of WK. De sporters mogen op het moment dat zij kampioen werden niet ouder zijn dan 18 jaar.

Reanne van Kleef sprak met breedtesportcoördinator over de zoektocht naar Leidse jeugdkampioenen.

Elk jaar organiseren de Leidse Sport Federatie (LSF) en gemeente Leiden de Leidse Sportprijzen. Dit jaar vindt de uitreiking plaats op vrijdag 8 februari 2019 in de Aalmarktzaal in Leiden (Stadspodia). ’s Middags is de huldiging van de jeugdkampioenen en ’s avonds is de verkiezing van beste sportman, -vrouw, -ploeg, -coach en beste aangepaste sporter van 2018. Het thema van de huldiging is dit jaar: Leiden.

Sportkampioenen aanmelden
Het aanmelden van de jeugdkampioenen kan door het aanmeldingsformulier in te vullen. Er is een aanmeldingsformulier voor individuele sporters en een aanmeldingsformulier voor sportploegen. Vergeet niet om bij de aanmelding een mooie, duidelijke foto mee te sturen. Alle aanmeldingen moeten voor 7 januari 2019 binnen zijn.

Advertentie

Leiden Sport


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×