Man botst met busje na eten spacecake

31

Een man is gisteravond rond 23.10 uur in botsing gekomen met een busje op het Noordeinde in Leiden. Het is niet duidelijk of de man door de spiegel van het voertuig is geraakt of dat de man struikelde tegen de net passerende bus. Tijdens de behandeling door het ambulancepersoneel begon de man zich agressief te gedragen en rende de ambulance uit. Uiteindelijk is hij, vergezeld door de politie, per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De man was onder invloed van drugs na het eten van spacecake, zo meldt persbureau AS Media.

Deze diashow vereist JavaScript.

Delen
Leiden Culinair

31 reacties

    • Zoals Neil Armstrong al zei na zijn cakewalk into space: “this is a small step for man, but a giant leap for mankind.”

  1. Volgens mij kwam ik die spacecakeslikker net op de fiets tegen. Viel ook zomaar tegen me aan….. Zelf opgelost zonder politie. 😉

Je bent nu offline