Live Eindejaarsspecial Cultuur071 in de Red Carpet Lounge op 18 december

Sleutelstad’s cultuurprogramma Cultuur071 sluit 2018 af met een vooruitblik naar 2019. Op dinsdag 18 december neemt Cultuur071 de eindejaarspecial op in de Red Carpet Lounge.

Er is aandacht voor onder andere de herdenking van de 350ste sterfdag van Rembrandt, de opening van Museum De Lakenhal dat twee jaar was gesloten voor een grondige renovatie en uitbreiding en de hoogtepunten van 2018. En er is live muziek van Mater & van Zanen, The Stream, Michiel van Poelgeest en de B-Kant. 

Het kunst- en cultuurprogramma van Sleutelstad FM, en de Red Carpet Lounge aan de Leidse Stationsweg in Leiden hebben de handen ineen geslagen voor een bijzondere eindejaarsspecial.

De nieuwe presentatoren – Joque Mulder, Jos Nijhof en Kees van Egmond – zijn volop bezig met de laatste voorbereidingen. Ze verheugen zich op een zeer bijzondere uitzending in de sfeer van kerst en oud en nieuw. Op dinsdag 18 december is het drietal tussen 17.00 uur en 21.00 uur te vinden in de Red Carpet Lounge om vanaf die locatie het programma vorm te geven.

Kees van Egmond: “Het zou te gek zijn als er heel veel mensen komen kijken naar hoe de nieuwe presentatoren van Cultuur071 voor het eerst live mét publiek het programma maken, dat is voor ons hartstikke spannend, maar we hebben zoveel leuke gasten en live muziek dat het natuurlijk helemaal goed gaat komen!”

Kom dus ook naar de eindejaarsuitzending komende dinsdag vanaf 17:00!

De Red Carpet Lounge is gevestigd aan de Stationsweg 31-33 in Leiden. De uitzending van de Cultuur071-eindejaarsspecial is op zaterdag 22 en 29 december vanaf 10.00 uur te beluisteren op Sleutelstad FM.

Cultuur Nieuws


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×