(Foto's: Chris de Waard).

Daan Binnendijk nu wethouder in Leiderdorp

De ‘rondreizende’ wethouder Daan Binnendijk is zojuist in Leiderdorp benoemd als opvolger van de eind vorige maand opgestapte Jeff Gardeniers.

Binnendijk gaat onder meer de portefeuille financiën in Leiderdorp behartigen. Morgen wordt tijdens het zogenaamde ‘constituerend beraad’ binnen het college besloten over de exacte taakverdeling in de nieuwe samenstelling. Duidelijk is al wel dar Binnendijk in tegenstelling tot Gardeniers fulltime gaat werken. Gardeniers stond voor 0,8 fte in de gemeentelijke boeken.

Chris de Waard in gesprek met fractievoorzitter Mirjam van der Stelt van het CDA Leiderdorp over de wethouderswissel.

Chris de Waard in gesprek met Daan Binnendijk die gisteren door de Leiderdorpse gemeenteraad werd benoemd als wethouder van onder meer financiën.

Binnendijk was de afgelopen jaren wethouder in zijn woonplaats Rijnsburg, de fusiegemeente Katwijk en de afgelopen jaren in Voorschoten waar hij financieel orde op zaken stelde. De pop-up wethouder van het CDA Start vandaag in Leiderdorp, zes maanden na de installatie van het college van VVD, LPL en CDA. Morgen schuift hij meteen aan bij zijn eerste collegevergadering.

Advertentie

Leiderdorp Politiek


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×