Maaltijdbezorger onderuit bij botsing

7

Op de Haagweg in Leiden is zaterdagmiddag een maaltijdbezorger op een auto gebotst. Hij ging met zijn brommer onderuit. Hij is door het ambulancepersoneel nagekeken maar hoefde niet naar het ziekenhuis.

Delen

7 reacties

  • Volgens mij is het de auto die afslaat de Genestetstraat in. Wie is er dan fout, de auto of de brommer?

  • Martijn Korner op

   Ben het met je eens maar in dit geval lijkt toch echt de bestuurder van de auto fout

   • Rijden inderdaad als gekken op die krengen. En negeren nota bene ook nog alle verkeersregels en inrijverboden. Vorige week ook weer op de Catherinasteeg, waar je sowieso de halve tijd overhoop wordt gereden door fietsers die daar met een rotgang naar beneden komen gestoven richting de Aalmarkt. Terwijl de nieuwe steeg een voetgangersgebied is. Maaltijdbezorger op brommertje komt de steeg uitgereden richting Hudson’s Bay, negeert aanwijzing van twee BOA’s op de mountainbike om te stoppen en rijdt doodleuk keihard door de BOA’s in verbijstering achterlatend. Misschien zijn de boetes gewoon té laag, want dit is de verantwoordelijkheid van de eigenaren van die vreetschuren om hun personeel te wijzen op de verkeersveiligheid.

    • Een Leids burger op

     Het blijft , mijns inziens, de verantwoordelijkheid van de bestuurder die de maaltijd gaat bezorgen om zich in het verkeer netjes te gedragen, aanwijzingen van BOA´s op te volgen e.d.en niet die van de ¨eigenaren van die vreetschuren¨.
     .
     Maar dat neemt niet weg dat Bob en Martijn, mijns inziens, hier in dit geval toch ook wel een punt hebben.

Je bent nu offline