In het bekerduel tegen Onze Gezellen kregen ook jongelingen als Twan Polman de kans om minuten te maken. (Foto's: Marja van Tilburg).

Twee zakelijke overwinningen voor ZZ Leiden Basketball

Zorg en Zekerheid Leiden Basketball boekte dit weekend twee zakelijke overwinningen. Zaterdag werd in de competitie Den Helder Suns met 97-76 verslagen. De volgende dag stond het bekerduel tegen eerstedivisionist Onze Gezellen Haarlem op het programma. Door een 54-81 overwinning is ZZ Leiden verzekerd van een plek in de kwartfinale van het bekertoernooi.

Woensdag staat alweer de volgende wedstrijd voor de Leidenaren op het programma. Dan komt het Russische Avtodor Saratov op bezoek voor de FIBA Europe Cup. Vorige week verloor ZZ Leiden nog met 111-71 van Bakken Bears in de tweede poulefase van het Europese toernooi. Het duel start om 20.00 uur in de Vijf Meihal. Er zijn nog tickets beschikbaar.

 

Leiden Sport


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×