Enkele collega's van de politie sloegen Van den Berg voor de grap in de boeien. (Foto's: AS Media).

Parel van Voorschoten voor vertrekkende brandweerman

Vrijdagavond heeft de Voorschotense locoburgemeester Monique Lamers tijdens een korpsavond van de brandweer de ‘Parel van Voorschoten’ uitgereikt aan Jos van den Berg. Hij kreeg de onderscheiding als blijk van waardering voor dertig jaar dienstverband en zijn afscheid van de vrijwillige brandweer van Voorschoten.

Tijdens de korpsavond werden ook verschillende brandweerlieden bevorderd en werd er afscheid genomen van enkele brandweerlieden. Daarbij werden oorkondes uitgedeeld, nieuwe rangonderscheidingstekens opgedaan en medailles opgespeld. Er werd stilgestaan bij verschillende momenten, zowel heftige als mooie, uit de carrières van de vertrekkende brandweermannen.

Advertentie

Maatschappij Voorschoten


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×