Een kleurige vertoning tijdens de laatste raadsvergadering van het jaar. (Foto's: Chris de Waard).

Laatste Leidse raad van het jaar in kerstsfeer

In de Leidse raadzaal staat nog net geen kerstboom, maar speciaal voor de laatste gemeenteraadsvergadering van 2018 hadden de raadsleden zelf wel flink uitgepakt. Of eigenlijk ingepakt. In kerstkledij. Ook een aantal ambtenaren, de griffier en wethouder Van Delft gaan vanavond gehuld in kerstkleding.

De raadsvergadering zelf verliep verder op reguliere wijze. Het bestemmingsplan voor de postkantoorlocatie op de Scbipholweg werd goedgekeurd, datzelfde geldt voor de aankoop van de busremise aan de Rijnsburgerweg. Andere zaken die aan de orde komen zijn de Omgevingsvisie Leiden 2040 en de herinrichting van de Haarlemmerweg.

Advertentie

Leiden Politiek


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×