Proeflessen AquaBoarden bij zwembad De Zijl

Zwembad De Zijl start in 2019 met AquaBoarden. AquaBoarden is een intensieve workout waarbij het hele lichaam getraind wordt. In de kerstvakantie kunnen geïnteresseerden gratis meedoen met een proefles.

De oefeningen worden niet in het water gedaan, maar op het water. Deelnemers staan op een mat die door de bewegingen van het water het nodige vraagt van balans en coördinatie. Hierdoor wordt de core stability voortdurend gebruikt. Ook is de les erg goed om conditie en uithoudingsvermogen te verbeteren.

Try-outs
In de kerstvakantie biedt zwembad De Zijl drie mogelijkheden aan om AquaBoarden gratis uit te proberen: op vrijdag 28 december om 10.00 uur, donderdagmiddag 3 januari om 17.00 uur en zaterdagochtend 5 januari om 9.00 uur. Kijk voor meer informatie op www.leidswater.nl. Inschrijven gaat via de receptie van zwembad De Zijl: sportcomplexdezijl@leiden.nl of 071-5220780. Let op: vol=vol!

(Foto: PR / Gemeente Leiden).

Advertentie

Leiden Sport


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×