(foto: archief Sleutelstad)

Tweede kerstdag weer kerstloop bij voetbalvereniging Meerburg

De kerstloop op tweede kerstadag is al decennia een traditie bij R.K.V.V. Meerburg. Dit jaar vindt het evenement plaats voor de 45e keer plaats. Voorheen stond het bekend als kerstcross, maar het springen over bomen is geschrapt en het parcours is tegenwoordig ook moddervrij.

Er is een persoon die de cross/loop al 44 keer gelopen heeft. Dit is de heer P.Vlasveld uit Zoeterwoude. De organisatie hoopt dat deze oer-Meerburger ook dit jaar weer van de partij is, en met hem vele anderen. De inschrijving kan op de dag zelf, woensdag 26 december, vanaf 12.00 uur, de kerstloop zelf gaat om 13.00 uur van start. Er is een gezinsloop van 2,5 km en verder een 5 en een 10 km. Deelname kosten voor de jeugd t/m 17 jaar is €2,50 en vanaf 18 laar betalen de deelnemers €4,00. Niet onbelangrijk is de mededeling dat er Kleedkamers met warme douches beschikbaar zijn.

De kerstloop wordt gehouden op het sportcomplex van R.K.V.V. Meerburg, Hans Ecklplein 1 in Zoeterwoude-Rijndijk. Met de auto en fiets te bereiken via de Van der Madeweg. Voor de winnaars op elk niveau zijn er geldprijzen en voor elke winnaar per categorie een beker te winnen. Tevens ligt er bij de finish een aandenken klaar voor iedere deelnemer.

 

Sport Zoeterwoude


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×