Alle 'Hollen met Han'-deelnemers van 2018 (foto: LRRC).

Hollen met Han ideale voorbereiding op Singelloop en Leidse marathon

Alvast goede voornemens gemaakt om meer in beweging te komen in het nieuwe jaar of om er een schepje bovenop te gooien, ‘Hollen met Han’ maakt het je een stuk gemakkelijker. Trainen in een groep, met begeleiding van deskundige trainers, kan je enorm helpen. Terry van Velthooven van Leiden Road Runners Club nodigt iedereen met hardloopaspiraties uit op 12 januari langs te komen voor de eerste clinic.

‘Hollen met Han’ ontstond tweede helft jaren negentig toen topatleet Han Kulker een hardloopcursus ging aanbieden. Een groots succes dat jaar in jaar uit veel liefhebbers wist te trekken. Han Kulker zelf is op de achtergrond nog altijd aanwezig en geeft af en toe ook nog een training, maar het meeste loopwerk wordt verricht door leden van de Leidse sportverenigingen Leiden Road Runners Club en Leiden Atletiek.

Gerry van Bakel in gesprek met Terry van Velthooven over ‘Hollen met Han’.

Om de veertien dagen staat er een team van trainers van de Leiden Road Runners Club en Leiden Atletiek klaar om de volgende stap te nemen. Er staan training op verschillende ondergrond op het programma, zowel op de weg/fietspad, als de atletiekbaan en een bos of duinpad. En je hoeft niet te trainen voor een wedstrijd of evenement. ALs je gewoon eens wil kijken of hardlopen wat voor jou is of je looptechniek wilt verbeteren ben je ook welkom.

Meld je aan via de website van de deelnemende clubs Leiden Road Runners Club en Leiden Atletiek. Kosten zijn 95 euro. Voor meer informatie kun je mailen naar hollenmethan@hotmail.com. Inschrijven kan ook rechtstreeks op www.inschrijven.nl, vul bij zoeken “Hollen met Han” in.

 

Leiden Sport


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×