Vandaag arriveren de nieuwe kleedkamers. (Foto's: Cees Ahsmann).

Kleedkamerprobleem DIOK opgelost

Het kleedkamerprobleem van de Leidse rugbyclub DIOK is opgelost door de komst van twee portable kleedkamers. Daarmee zijn toestanden als damesteams die zich in de kantine moeten omkleden en meerdere teams die samen in een kleedkamer worden gepropt verleden tijd. De kleedkamers worden na de winterstop in gebruik genomen.

De kleedkamers zijn groter dan de bekende ‘voetbalkleedkamers’. In een rugbykleedkamer kunnen ruim twintig spelers. De nieuwe kleedkamers komen op de plek van de fietsenstalling bij DIOK, naast het hoofdveld.

Ondersteuning gemeente
Dit jaar besloot de gemeente Leiden de groeiende sportclubs DIOK en voetbalvereniging DoCoS in sportpark De Morsch te helpen met het tekort aan capaciteit op hun accommodaties. Zo werd er bij DoCoS een extra kunstgrasveld aangelegd en krijgt DIOK nu twee extra kleedkamers.

Leiden Sport


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×