Er wordt druk ingehuisd aan de Haagweg. (Foto's: Chris de Waard).

Nieuw studentenpand Haagweg in gebruik genomen

Het verkamerde kantoorpand aan de Haagweg 47 is door de nieuwe bewoners in gebruik genomen. Deze dagen rijden de verhuisbusjes af en aan om de tientallen Minerva-studenten met hun spullen hun intrek te laten nemen in het voormalige blijf-van-mijn-lijfhuis.

Over de komst van de studenten is bij de bewoners van de omliggende straten veel onrust ontstaan. Ze riepen de Leidse politiek enkele weken geleden nog op om de verleende vergunning voor het laten bewonen van het pand in te trekken. Afgelopen maandag hebben omwonenden nog een hele stapel bezwaarschriften ingeleverd op het Stadsbouwhuis.

Leiden Maatschappij Politiek haagweg47 Verkamering


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×