Twee titels voor Laurine van Riessen op NK baanwielrennen

2

De Leidse baanwielrenster Laurine van Riessen heeft op het NK baanwielrennen twee nationale titels gepakt. Dat deed ze op de onderdelen Sprint en Keirin. Daarmee prolongeert ze haar beide titels van vorig jaar. Ze werd ook nog eens tweede op de 500 meter tijdrit.

Van Riessen in nu al drie keer Nederlands kampioen op de Keirin geworden en maar liefst viermaal bij de Sprint. Voorheen was de Leidse ook al succesvol in het langebaanschaatsen, waar ze onder andere in 2010 brons op de 1000 meter tijdens de Olympische Spelen in Vancouver won.

Delen

2 reacties

  1. Rolf Marselis op

    Goed dat jullie de prestaties van Laurine van Riessen prominent melden. Daar zou het Leidschdagblad een voorbeeld aan kunnen nemen. De prestaties van deze Leidse topsporter verdienen meer aandacht in haar ‘lokale’ dagblad. Nu is het erg zoeken en wordt ze afgescheept met minimale vermelding. Jammer en ergerniswekkend.

Over de auteur

Reanne van Kleef

Hoofdredacteur sport, politiek verslaggever, algemeen redacteur, presentator nieuws071 en sport071.

Je bent nu offline