(Foto's: Emile van Aelst)

Elk jaar meer deelnemers bij Nieuwjaarsduik in Valkenburgsmeertje

Voor het derde jaar organiseerde Bob Meijer van Brasserie Buitenhuis de Nieuwjaarsduik in het Valkenburgsmeertje. Het als grap begonnen evenement trok 3 jaar geleden zo’n 75 deelnemers, nu 2 jaar later waren er circa 200 deelnemers. Blaaskapel de Feesttoeters uit Sassenheim warmde van te voren met hun muziek het publiek op. De meeste sportievelingen holden het water in en maakten zo snel mogelijk weer rechtsomkeert. Na afloop schonk Brasserie Buitenhuis voor alle deelnemers warme chocomel om weer op temperatuur te komen.

Medewerkers van Dierentehuis Stevenshage lieten zich ook dit jaar weer sponsoren om met een aantal honden het water in te gaan. De sportieve actie van de medewerkers leverde 2500 euro op voor het Dierentehuis.

Advertentie

Sport


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×