Nel uit Oegstgeest wint 25.000 euro bij nieuwjaarseditie Miljoenenjacht

3

Het nieuwe jaar begon gisteravond goed voor de 66-jarige Nel uit Oegstgeest. In het tv-programma ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ van RTL 4 won ze 25.000 euro. Presentatrice Linda de Mol maakte bekend dat Nel de prijs won, nadat een andere deelnemer, Maarten uit Apeldoorn, de prijs aan zich voorbij liet gaan voor een plek aan de desk bij Linda de Mol.

Nel sprong enthousiast op uit haar stoel toen ze hoorde dat zij het bedrag had gewonnen: “Wat geweldig, wat fantastisch! Er zijn dingen mogelijk die voorheen niet mogelijk waren. Ik ga van dit mooie bedrag op reis met mijn man.”

Een inwoner uit Almere speelde in de finale het ‘Gouden Koffer Spel’ aan de desk met Linda de Mol en won 517.000 euro.

Delen
heropening sligro Leiden

3 reacties

Je bent nu offline