(Foto's:Regio15).

Automobilist rijdt in bocht rechtdoor en stopt net voor een sloot

Dinsdagavond reed een automobilist in Voorschoten bijna het water in. De bestuurder reed op het Jan van Goyenplantsoen rechtdoor, op de plek waar de weg een bocht maakt. De bestuurder van de auto is er na het incident vandoor gegaan. Even later meldde een vrouw zich en verklaarde dat ze de auto had bestuurd.

De politie heeft haar rijbewijs ingenomen, omdat de agenten haar verhaal ongeloofwaardig vonden. Een pizzakoerier die getuige was van het voorval verklaarde namelijk dat hij een man achter het stuur had zien zitten die asociaal en roekeloos door de wijk zou hebben gereden.

Advertentie

112 Sleutelstad Voorschoten


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×