Automobilist rijdt in bocht rechtdoor en stopt net voor een sloot

5

Dinsdagavond reed een automobilist in Voorschoten bijna het water in. De bestuurder reed op het Jan van Goyenplantsoen rechtdoor, op de plek waar de weg een bocht maakt. De bestuurder van de auto is er na het incident vandoor gegaan. Even later meldde een vrouw zich en verklaarde dat ze de auto had bestuurd.

De politie heeft haar rijbewijs ingenomen, omdat de agenten haar verhaal ongeloofwaardig vonden. Een pizzakoerier die getuige was van het voorval verklaarde namelijk dat hij een man achter het stuur had zien zitten die asociaal en roekeloos door de wijk zou hebben gereden.

Delen
Zirkzee slaapadviesdagen

5 reacties

Over de auteur

Annan Verboom

Redacteur nieuwsredactie, cameraman en dj van De avond van Sleutelstad en De middag van Sleutelstad.

Je bent nu offline