(Foto's: Facebook-pagina Stukafest).

Bekende namen op Stukafest 2019

Ook dit jaar worden in Leiden weer studentenkamers omgetoverd tot minipodia met bijzondere optredens. Op donderdag 7 en vrijdag 8 februari treden in maar liefst 24 studentenkamers artiesten op. Daaronder ook meerdere bekende namen. Zo komen Nico Dijkshoorn, René Oskam en BRUUT! langs.

Het festival wordt vrijdagavond afgesloten met het Stukafest 2019 dat plaats vindt in Gebr. de Nobel.  Daar treden onder andere Kraak & Smaak, MEROL, bekend van LEKKER MET DE MEIDEN, op.

Tijdens het Stukafest worden studentenkamers veranderd in podia waarbij literatuur centraal staat. Beide avonden bestaan uit drie rondes van een half uur. De bezoekers kunnen zelf kiezen welke optredens ze willen zien. Vrijdag wordt het festival vanaf 23.00 uur afgesloten. Losse kaartjes zijn te koop bij Gebr. de Nobel.

Meer informatie is te vinden op de website, de kaarten verkoop is te bereiken via de link.

Advertentie

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×