Jaaroverzicht tram en trein bij NVBS in Voorschoten

De afdeling Rijnland van tram- en treinvriendenclub NVBS organiseert op woensdag 16 januari het Jaaroverzicht tram en trein 2018, waarbij in samenwerking met het Railtheater Amsterdam alle belangrijke gebeurtenissen op rails in Nederland en daarbuiten in beeld komen.

Het jaaroverzicht is samengesteld met het materiaal van tientallen enthousiaste railfotografen uit heel Europa.

De bijzondere en voor iedereen toegankelijke NVBS-avond van 16 januari wordt gehouden in de Alettahof, Aletta Jacobsplantsoen 97 in Voorschoten. Aanvang 20.00 uur. Bijdrage in de kosten: 2,50 euro voor NVBS-leden en 3,50 euro voor niet-leden.

De avond van 16 januari is slechts een van de tien avonden die NVBS Rijnland dit seizoen organiseert. Meer informatie op www.nvbs.com.

Delen
Leiden Culinair

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Je bent nu offline