Blikschade bij ongeval Hoge Rijndijk Leiden

21

Bij een ongeval op de de kruising van de Hoge Rijndijk met de Meerburgerkade in Leiden, zijn vrijdagavond twee auto’s flink beschadigd geraakt.

Bij het ongeval raakte niemand gewond, wel is er een ambulance ter plaatse gekomen om de betrokkenen personen na te kijken. Een bergingsbedrijf heeft de auto’s afgevoerd.

Delen
heropening sligro Leiden

21 reacties

  • Carla Opdam Mark

   Marcel van Wieringen inderdaad, woon daar en zie het 10tallen keren per dag bijna fout gaan
   Oversteken bij groen licht is zelfs gevaarlijk, ze rijden vanuit leiden gewoon door rood

 1. Kim van der Laan

  Gemeente Leiden dit was het derde ongeval in een week, gelukkig ‘slechts’ schrik en blikschade. Kun u iets doen aan de onveiligheid van dit kruispunt?

 2. Allert Goossens

  Leiden heeft een waanzinnig slechte ontsluiting en doet daar al 30 jaar niets aan. Alle steden in Nederland verbeteren en Leiden niet. De politiek verzaakt op dit punt al heel lang, rechts en links. Gevolg is dat klassieke wegen als ontsluiting werken. Daar wordt soms heel hard op gereden. Camera’s bij de stoplichten werken dan goed maar de ene die er was is weggehaald. Jammer. Gauw terugplaatsen.

 3. Bianca Polane

  Ze rijden daar dik door rood zie ze constant met mobieltjes achter het stuur en ga zo door misschien meer controle daaroo kunnen ze aardig schrijven

 4. Gewoon niet te hard rijden. Ligt niet aan het kruispunt. Maar aan aso weggebruikers.

Je bent nu offline