Olympische Avond Topsport Leiden vanavond live in beeld vanaf 20.00 uur

Topsport Leiden houdt vanavond een Olympische Avond bij de Rabobank aan de Schipholweg. De potentiële Olympia-gangers op weg naar Tokyo 2020 worden geselecteerd in een Leidse Olympische Ploeg. Het gaat om een virtuele ploeg met OS-kandidaten uit verschillende sporten. “Volgens onze calculatie komen er op dit moment 14 of 15 sporters in aanmerking voor mogelijke kwalificatie”, zegt topsportcoördinator Tjeerd Scheffer.

De live-uitzending van de Olympische Avond is vanaf 20.00 uur hier te zien.

Het doel is om de Leidse Olympiërs in het hele kwalificatie- en voorbereidingstraject morele steun vanuit de stad Leiden mee te geven, de sporters publicitair te volgen en daar waar mogelijk zelfs facilitair te helpen. Tegelijkertijd krijgen de Leidse topsporten op deze manier een mooi podium.

Olympische Avond The Road to Tokyo
Vanavond wordt de Olympische Avond dus gehouden. Tweevoudig goudenmedaillewinnaar in Pyeonchang en genomineerde voor de titel ´Sportman van het Jaar´, Kjeld Nuis, komt een interview geven. Ook wordt tijdens de avond een nieuwe website van Leidse Olympiërs gelanceerd, met daarop uiteindelijk iedereen die ooit vanuit Leiden naar de Olympische Spelen is geweest.

Delen
heropening sligro Leiden

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Over de auteur

Chris de Waard

Hoofdredacteur en oprichter van deze site en de radiozender Sleutelstad 93.7 FM. Volgt met name de gemeentepolitiek in Leiden en de regio.

Je bent nu offline