(Foto: PR).

Tweehonderd muzikanten bij jubileumconcert 90-jarig K & G

Muziekvereniging Kunst en Genoegen bestaat 90 jaar. Het mondorgelclubje van weleer is uitgegroeid tot een muziekvereniging van wereldformaat en viert dat dit jaar uitbundig. Als eerste activiteit ter gelegenheid van het 90-jarig bestaan, organiseert de vereniging op 9 maart een groot jubileumconcert met optredens van Jong K & G en K & G 3. Ook wordt de muziek van de allernieuwste show van de Show- en Marchingband gepresenteerd die binnenkort in première gaat. Nieuw is het Reünieorkest dat ter gelegenheid van dit jubileum is opgericht. Muzikanten van weleer spelen muziek van weleer. Deze avond treden zij voor het eerst voor het voetlicht.

Het jubileumconcert wordt gehouden in Zalencentrum A 4/Power City Church aan het Elisabethhof 4 in Leiderdorp, aan-vang is 19.30 uur en toegangskaarten van 15 euro per stuk (kinderen tot en met 12 jaar 10 euro) zijn te bestellen via de ticketshop van K & G op www.keng-leiden.nl. Donateurs hebben gratis toegang, maar moeten via de ticketshop wel even een toegangsbewijs aanvragen.

Aandacht voor Stichting ALS
Van iedere toegangskaart doneert K & G 2,50 euro aan Stichting ALS. Een van de doelen van deze stichting is het bevorderen van wetenschappelijk onderzoek naar de oorzaak van en mogelijkheden ter voorkoming, genezing en toekomstige behandeling van ALS. Aan het einde van het concert wordt de totale opbrengst van deze actie bekend gemaakt.

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×