De nieuwe bestuursleden. V.l.n.r. Kristel van Kruisbergen, Kim van Dijk, Reanne van Kleef.  

Drie vrouwen versterken bestuur Leidse voetbalvereniging Lugdunum

Voor het eerst in het honderdjarig bestaan van de Leidse voetbalvereniging Lugdunum bestaat het bestuur van de club niet meer alleen uit mannen. Tijdens de algemene ledenvergadering op 28 januari zijn maar liefst drie vrouwen toegetreden tot het bestuur. Met de versterking van het bestuur hoopt Lugdunum de club een nieuwe impuls te geven.

Voorzitter Koos Keijzer: “De vrouwentak van Lugdunum is een belangrijk onderdeel van onze vereniging. Ik ben er trots op dat niet één, maar drie vrouwen ons bestuur komen versterken. Met hen halen we drie sterke krachten in huis die samen met de huidige bestuursleden onze club nóg mooier gaan maken.”

Woensdag 30 januari waren de drie nieuwe bestuursleden, de voorzitter en de voorstopper van het eerste mannenteam van Lugdunum te gast in Sport071, LAV-presentator Gerard Bol ondervroeg hen over het nieuwe bestuur, eeuwfeest en de aanstaande wedstrijd.

V.l.n.r. Hans van As, Daan van Hemert, Kim van Dijk, Koos Keijzer, Kristel van Kruisbergen, Richard Otgaar, Reanne van Kleef, Robin Boom.

De nieuwe bestuursleden zijn Kim van Dijk (Secretariaat), Kristel van Kruisbergen (Sponsoring) en Reanne van Kleef (PR/Communicatie). Koos Keijzer (Voorzitter), Daan van Hemert (Penningmeester), Hans van As (Voetbalzaken Senioren), Richard Otgaar (Jeugdvoorzitter) en Robin Boom (Complex Beheer) zijn de andere zittende bestuursleden. Tijdens de ALV nam Justo Rumling (Sponsoring/PR) afscheid als bestuurslid.

100 jaar Lugdunum
Op 14 mei 2019 bestaat Lugdunum honderd jaar. Dat wordt een jaar lang gevierd met onder andere een reünie, een feestavond, meerdere toernooien waaronder de Politiek071 Cup, de Kerstloop en een jubileumboek.

Leiden Sport


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×