Vorig jaar werd ruim 46.000 euro opgehaald voor Hospice Issoria. (Foto: Chris de Waard).

Uitverkochte Slag om Leiden telt recordaantal deelnemers

De achtste editie van de Slag om Leiden is vier maanden voor aanvang compleet uitverkocht. Maar liefst tachtig teams van elk vijf personen doen mee aan de grootste pubquiz van Leiden waarvan de opbrengst naar Hospice Issoria gaat. Volgens de organisatie belooft de komende editie ‘nu al legendarisch’ te worden.

De Slag om Leiden 2019 wordt gehouden op 28 mei en vindt evenals voorgaande jaren plaats in het sociëteitsgebouw van de Leidse Studentenvereniging Minerva. De deelnemers beginnen met een gezamenlijke maaltijd die dit jaar wordt gesponsord door Sligro Leiden, daarna nemen de teams het in moordend tempo tegen elkaar op tijdens het beantwoorden van ingewikkelde vragen en het uitvoeren van opdrachten.

 

 

Leiden Maatschappij slagomleiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×