Weer aanrijding op Leidseweg bij Groote Vink

27

Op de inmiddels beruchte oversteekplaats op de Leidseweg in Leiden heeft gisteren weer eens een aanrijding plaatsgevonden. Ook dit keer werd een overstekende fietser geschept door een personenauto. De automobilist kwam met de schrik vrij en ook de fietser bleef ongedeerd, zo bleek na onderzoek in de ambulance.

Delen

27 reacties

  • Arjan Mol

   Patrick Van de Graaf je moet daar gewoon uit kijken als je weet dat fietsers daar voorrang hebben. En is gewoon makkelijk te zien mischien moeten mensen minder met andere dingen bezig zijn dan met auto rijden scheelt de helft👍

   • Beste Arjan, beide moeten uit kijken en met het verkeer bezig zijn.
    Ik als verlengde bestel bus rijder maal nog heel vaak meer Dat fietsers rechts in halen . Ook dat ze je dode hoek in duiken.

    Kortom niet alles is te overzien

  • Loes Meerbeek

   Fietsers zelf kunnen ook wel iets beter opletten. Voorrang of niet, als fietser verlies je het altijd van een auto. Gewoon effe kijken of je ook echt voorrang krijgt. Doet veel minder zeer als er een automobilist zit te suffen.

 1. Nanja Giesbert-de Haan

  Ik vind het als automobilist wel altijd een lastig stuk. Ik weet dat fietsers dat voorrang hebben, dus ik stop altijd. Maar vanuit de Stevenshof is het een ontzettend lastige hoek om te kijken of er iemand aankomt…

Je bent nu offline