(Foto: VTV Leiden/PR).

VTV Leiden biedt cursussen streetdance op maat

Het maakt niet uit dat je niet alle pasjes kunt onthouden, misschien niet beide armen kunt gebruiken of de maat niet helemaal volgt. Streetdance bij VTV Leiden draait puur om het plezier van bewegen op muziek met elkaar, maar ieder op zijn eigen niveau.

VTV Leiden organiseert vrijetijdsbesteding voor mensen met een beperking. Cursussen en workshops handwerken, timmeren, koken, hardlopen en bowlen en heel veel muziek en dans. Streetdance is een van de succesnummers vertelt Guus van der Meer van VTV Leiden. “Elk jaar stromen de cursussen weer vol.” De jeugd kan kennismaken met streedance via het schoolsportprogramma, maar VTV Leiden heeft ook twee groepen streetdance voor volwassenen.

Sport071-presentator Gerry van Bakel in gesprek met Guus van der Meer van VTV Leiden over Streetdance aanbod.

Speciale kleding heb je niet nodig, Ingewikkelde moves maken hoeft ook niet, maar mag wel. De groepen bestaan uit twaalf mensen en hebben ieder drie to vier begeleiders. Deelnemers mogen zelf muziek meenemen en dan kan het gebeuren dat er naast hiphop en house ook kabouter Plop wordt gedraaid.

Wie een keer wil meedoen, kan het beste contact opnemen met Guus van der Meer van VTV Leiden. Kijk even op de website van VTV Leiden of bel  direct 071 – 523 08 00, of stuur een email naar VTVLeiden@vtvzhn.nl.

Advertentie

Leiden Sport


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×